Yrityksemme tarina Markuksen kertomana


Olemme perheyritys, joka sai alkunsa perheen sisällä käydyistä keskusteluista ja kokemusten vaihdosta ruokapöytäkeskustelujen aikana. Pohdimme yhteiskunnan muutosta sekä erilaisten ihmisten toiveita, tarpeita ja yksinäisyyttä. Yrityksen kehittyminen sai vauhtia opiskellessani sairaanhoitajaksi, jolloin sain arvokasta kokemusta vanhustyöstä ja kotihoidossa tapaamiltani asiakkailta.

Äitini ammattitaito perustuu kotihoidon johtotehtävissä toimimiseen sekä kunnallisella että yksityisellä puolella. Keskustelumme koskivat yleisellä tasolla vanhuksen kohtaamista yksilönä. Mietimme kuinka jokaisella on oma tarinansa kerrottavana, jos hän saa aidon kuuntelijan. Muiden perheenjäsenten seuratessa keskusteluamme, kiinnostus heräsi ja keskustelut siirtyivät olohuoneen kotisohvalle. Todellinen yritysidea alkoi hahmottua. Saatu oppi hoitotyöstä, asiakkaiden tarpeet sekä tuoreimmat tutkimukset alkoivat muovautua palveluiksi fläppitaululle, jolloin olohuone oli lopulta kuin suuri työhuone.

Yrityksen rakennetta suunniteltaessa perheen kuopus Jan huomasi asioita, joita hän pystyi osaltaan tuomaan yritykseen. Hän on IT- ja talousosaajana yrityksemme kolmas jäsen.

Perheessämme on aina vaalittu hyviä arvoja ja niiden siirtäminen asiakastyöhön on päämäärämme. Teemme työmme yksilöä kunnioittaen. Työtämme kehitämme kuuntelemalla asiakkaitamme sekä seuraamalla hoidon vaikuttavuutta ja asiakastyytyväisyyttä. Tavoitettamme kuvaa ajatus siitä, että haluamme jakaa perheyrityksemme näkemykset asiakkaidemme kanssa, jotta kasvamme heidän kanssaan yhdeksi suureksi perheeksi.

Terveisin Markus Olkkonen


Katso video Aurio Hoivan ja Ladecin yhteistyöstä: Paina tästä.