Lahden Talot & Aurio Hoiva yhteistyössä

aurio_oranssi_raja

Lahden Talot ja Aurio Hoiva aloittivat syksyllä 2018 yhteistyön, joka takaa Lahden Talojen asukkaille laadukkaat kotihoito- ja hoivapalvelut

Lahden Talot aloitti uuden palvelun valmistelun asukkaille heidän omasta toivomuksesta tavoitteenaan mahdollistaa asukkaille pitkäaikaisen ja entistäkin turvallisemman asumisen omassa kodissa. Uusi palvelu tuo kotiin tarvittavan avun silloin, kun sitä eniten tarvitaan.

Maren Olkkonen, Aurio Hoiva:

”Lähdimme yhteistyöhön tuodaksemme palvelut helposti saataville niin asiakkaille kuin heidän omaisillekin”, kertoo Aurio Hoivan vastaava sairaanhoitaja Maren Olkkonen. Asiakkaan ja läheisen etu ohjaa yhteistyötä.

”Ikääntyvien yleisimmät ongelmat ovat arkisia: hän ei muista peseytyä tai syödä säännöllisesti, hän kaatuu yöllä eikä tiedä kuinka hankkia apua tai tarvitsee lähinnä siivousapua. Haluamme työllämme helpottaa kotona asumista tämänkaltaisissa tilanteissa”, tarkentaa Olkkonen.

Tia Koivunen, Lahden Talot

”Haluamme kehittää Lahden Talojen asukkaille suunnattuja palveluita. Yhteistyö Aurio Hoivan kanssa mahdollistaa pitkäaikaisen ja entistäkin turvallisemman asumisen omassa kodissa. Olemme iloisia, että voimme vastata tällä palvelulla asukkaiden tarpeisiin”, sanoo Lahden Talojen isännöitsijä Tia Koivunen.

Ota meihin yhteyttä

ryhmäkuva_2019_blue3

Aurio Hoiva Oy

045 136 5303 
Puhelut ja tekstiviestit arkisin klo 7.00 - 17.00 
Virka-aikana voit tavoitella sairaanhoitajia omista numeroistaan.

0600 390 400 (1,53e/min + pvm/mpm)
Puhelut arkisin klo 17.00 - 22.00
Viikonloppuisin ja pyhinä klo 7.00 - 22.00

asiakaspalvelu@aurio.fi
Käsittelyaika arkisin klo 7.00 - 17.00

Toimipiste ja postitusosoite
Lepikonkatu 10, 15100 Lahti