Skip to content

Meillä on aikaa asiakkaille.

aurio_oranssi_raja

Lähihoitaja, tule meille töihin.

Lähihoitajia Aurion Kotihoitoon

Haemme useaa lähihoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen ja keikkailevia lähihoitajia Aurion kotihoitoon Lahteen. Kotihoidossa hoidat ja avustat omassa kodissa asuvia asiakkaita ja tuet heitä päivittäisissä toiminnoissa. Työ on 2 –vuorotyötä ja edellyttää liikkumista kotihoitoalueella autolla tai sähköpolkupyörällä.

Edellytämme sinulta soveltuvaa sosiaali- ja terveysalan koulutusta. Tehtävässä tarvitaan voimassaolevat lääkehoitoluvat, mutta voit myös suorittaa LOVe –koulutuksen aloitettuasi meillä. Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi. Arvostamme aikaisempaa kokemusta ikäihmisten hoivatyöstä.

Kaipaamme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja, luotettavuutta ja kykyä itsenäiseen työhön.

Tutustu Aurion tapaan toimia:

Mahdollistamme mm. hyvän perehdytyksen, ajanmukaiset toimitilat, loistavan työtiimin ja mahdollisuuden kehittyä työssäsi. Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Mikäli työ Auriolla kiinnostaa, lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV osoitteeseen rekrytointi@aurio.fi  tai täytä hakemuksesi osoitteessa www.aurio.fi/meille-toihin/.  Haastattelemme ja teemme valintoja jo hakuajan aikana. Lisätietoja antaa  Hannu Olkkonen, puh. 044 3360 502 tai hannu.olkkonen@aurio.fi

kotihoidonpalvelut

Aurio Hoiva on Lahden seudulla toimiva kotihoito- sairaanhoitopalveluja tuottava perheyritys. Monipuolisia palvelujamme käyttävät erityisesti ikäihmiset. Olemme asiakkaan kotona toimiva moniammatillinen tiimi, jossa on lääkäri, sairaanhoitajia sekä joukko osaavia lähihoitajia.

Tule osaksi turvallista työyhteisöä
Halutessasi voit lähettää CV:n. (Vain .doc .docx ja .pdf. Max 10mb)

ryhmäkuva_2019_blue3

Aurio Hoiva Oy

045 136 5303 
Puhelut arkisin klo 8.00 - 16.00
Virka-aikana tavoitat alueiden sairaanhoitajat omista numeroista.

0600 390 400 (1,52e/min + pvm/mpm)
Puhelut kaikkina viikonpäivinä klo 7.00 - 22.00.

asiakaspalvelu@aurio.fi
 

Toimipiste ja postitusosoite
Lepikonkatu 10, 15100 Lahti