Kotisairaanhoito


Kotikäynnillä hoitaja voi ottaa laboratoriokokeet, suorittaa influenssarokotukset ja lihaspistokset, poistaa leikkaushaavoista tikit tai hakaset, tehdä avanne- ja haavahoidot jne.

Sairaanhoitaja konsultoi tarvittaessa terveyskeskuksen lääkäreitä tai Aurio Hoivan yleislääketieteen erikoislääkäriä oikean hoidon ja lääkityksen aloittamiseksi.

Infektion toteamiseksi/poissulkemiseksi voimme ottaa CRP- pikanäytteen, jolla varmistetaan kotikäynnin aikana tulehduslääkityksen tarpeellisuus.

Diabeteshoitajan vastaanotto ja kotikäynti


Epäiletkö itselläsi olevan diabetes? Tule hakemaan apua diabeteksen ehkäisemiseen. Diabeteshoitajalle voi varata ajan diabeteksen riskitestiin ja saamaan henkilökohtaista ohjausta diabeteksen ehkäisemiseen ja omahoitoon.

Vastaanotolla tai kotikäynnillä käsitellään mm. lääkehoidon aloitus ja omaseurannan sekä itsehoidon toteutus, opastetaan painonhallinnassa sekä selvitetään yksilöllisiä ongelmia.

Soita 045 136 5303

Lääkärin vastaanotto ja kotikäynti


Aurio Hoivan asiakkaiden hyvinvoinnin ja terveyden ylläpitämiseksi yleislääketieteen erikoislääkäri Risto Järvinen pitää vastaanottoa Lahdessa Omenapellontie 7.

Tilanteissa, jossa vastaanotolle tuleminen on hankalaa, lääkäri tekee kotikäynnin yhdessä sairaanhoitajan kanssa.

Sairaanhoitajamme voi tarvittaessa konsultoida lääkäriä äkillisissä tilanteissa esim. tulehdusoireiden ilmaantuessa.

Soita 045 136 5303

Kotisairaala


Toteutamme kotonasi sairaalatasoista hoitoa lääkärin valvonnassa. Kotisairaalassa asiakas saa olla omassa tutussa ympäristössään. Tarvittaessa järjestämme ympärivuorokautisen hoidon.

Palveluina mm:
• Sairauden toteaminen ja lääkityksen aloittaminen
• Kipulääkityksen toteutus
• Suonensisäinen lääkitys ja nesteytys
• Leikkausten tukipalvelut (esi- ja jälkihoidot kotonasi)

Lataa tuote-esite (PDF)

Varmista turvallinen lääkejakelu kotonasi!


Onko sinulla tai omaisellasi vaikeuksia lääkkeiden jakamisessa dosettiin? Sisältyykö lääkitykseen lääkkeitä, joista et ole varma, miten ne vaikuttavat tai edistävät terveyttä? Varaa sairaanhoitajan käynti. Hän neuvoo ja opastaa lääkehoitoosi liittyvissä asioissa ja avustaa lääkkeiden jakamisessa.

Palvelu sisältää mm:
• lääkejakelun
• asiakkaan perussairauksien tarkistuksen
• lääkärin määräämän lääkityksen selvittäminen
• oikean lääkkeenoton varmistamiseen liittyvän neuvonnan
• reseptiasioiden hallinnan

Yhteistyössä:


Kivimaan Apteekki
Kauppakatu 18, 15140 Lahti
www.kivimaanapteekki.fi